Ingredienser:
- 1 pk tagliatelle eller annen pasta
- 1 pk chorizopølse
- 2 fedd hvitløk
- 2-3 dl matfløte
- 2 dl revet eller høvlet parmesan
- 2-3 stk eggeplomme
- litt nykvernet pepper
- 2 ss hakket frisk basilikum
- 2 ss sitronsaft
Slik gjør du:
1. Kutt chorizopølsen i skiver og fres den sammen med hakket hvitløk i stekepannen et par minutter. Kok pasta etter anvisning på pakken.2. Hell i fløte og revet parmesan, og la det koke et par minutter.
3. Ta gryten av platen og tilsett pastaen. Skill eggene, og rør plommene inn i pastablandingen sammen med basilikum.
NB! må ikke koke etter at eggeplommene er tatt oppi :)
4. Smak til med litt sitronsaft og pepper. NB! må ikke koke etter at eggeplommene er tatt oppi :)
Server med varme baguetter og en god salat.
Vel bekomme!
Klem fra Siddismamma
4 kommentarer:
Dette hørtes og så kjempegodt ut! De pølsene er kjempegode, og gjør seg sikkert bra i en pasta- og fløteblanding, takk for oppskriften! Ønsker deg en flott kveld! : )
- Hilde
mmmm..detta hørrtes godt ut, har notert meg oppskriften i boka mi :D så imårå ska eg prøva meg på denna retten :))
Gerd Jeanette: Du må gi meg tilbakemelding på hvordan det gikk med middagen :)
mmm! carbonare er en slager her i huset. og toppet med chorizo må det da bare bli snadder! skal prøves. så fint kjøkkenet deres ble! og du - er Eames gyngestolen god å sitte i? Lurer på om den er for kort i ryggen til å slappe av i eller ei. Essey-tingene ble spot'a i mitt område - det vil si ganske mye lengre nord enn oljebyen. Her lukter det fisk. Vi snakker nordvestlandet! :)
Legg inn en kommentar