fredag 1. oktober 2010

Mitt beste loppefunn

NIB (Norske Interiørblogger) har akkurat nå gående en utfordring der de oppfordrer leserne til å vise fram sitt beste loppisfunn. Møbelet jeg har blitt mest glad i er denne kommoden. Kjøpte den for en slikk og ingenting og pusset den opp.Nå er snuppa så heldig å ha fått den på rommet sitt. Hun bruker skuffene til lekeoppbevaring. Bildet under viser hvordan den så ut da vi kjøpte den. Ikke rart vi fikk den billig.


Vil du se noen som virkelig har hatt flaks med loppejakten, bør du lese artikkelen i VG om de som arvet en leilighet som hadde stått uånet i 70 år.

Ønsker dere en fin-fin fredagskveld.

8 kommentarer:

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Heisann! Så fin kommoden ble! Sist lørdag stod det annonsert en haug med loppemarked i Aftenbladet, så jeg og en venninne reiste inn og skulle virkelig ha et loppemarked raid. Det viste seg at 4 av 6 loppemarked var feil annonsert og at de eksisterte ikke. Vendte slukøret hjem uten noen særlig fangst. Skrev inn til Aftenbladet og klaget...kanskje derfor de har fjernet hele greia...kanskje de ikke har helt kontroll..? Ikke vet jeg!

Mener jeg såg en annonse der de etterlyste lopper for de skulle ha et nå i morgen...kan det være på Stokka...hmm nå husker jeg ikke.

interiørinteressert 3barnsmamma sa...

utrolig gøy at så slitte gamle ting kan bli så fine med litt maling. jeg likte den kjempegodt.

Ella sa...

Hei hei!
Så fin blogg du har, og alltid morsomt å oppdage nye blogger, ekstra artig når det er i samme område som meg :)
Fant deg via linken til Livet på landet!
Kjempe fin kommode, så flinke dere har vært med oppussingen!
Takk for titten, hit kommer jeg igjen :)
Nå må jeg melde meg på konkurransen din!
Klem klem

fryd&forandring sa...

Så flott kommode da, heldig hun som får ha den på rommet sitt!!! Noen gangen kan en gjøre skikkelige kupp på loppis.. jeg har flere ganger tenkt at det er rart ingen andre har sett mulighetene før meg, men smaken er jo som baken og det er jammen godt! Stilig rokkoko-stolen din ble altså, gleder meg til å se "ferdig"-bilder!
God helg!

HJEM te na mor sa...

kjempefin!!

kanskje litt sent dette her...menneh...
ja var hvertfall 3 loppis i dag som jeg vet/visste om..indremisjonen, stokka kirke og madla bydelshus. Var på de to førstnevnte...som jo ligger i samme gate...og de var BÆSJ! du gikk IKKE glipp av noe...fant annonse på alle 3 i aftenbladet..

Huldra sa...

Så fin! Herlige krumspring og detaljer. :)

LilleBlomst sa...

Så nydelig kommode! Og en flott blogg du har!

På landet sa...

Hei, så koselig blogg du har :) Den ble nyyydelig! Utrolig hva litt maling kan gjøre.

Ha en fin dag.

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...