fredag 1. oktober 2010

Før og etterbilder av rokokkostol

Før
Det er ikke ofte at jeg maler noe mørkere, men det har jeg faktisk gjort denne gangen.
De av dere som har fulgt bloggen en stund husker kanskje denne rokokkostolen med grønt skinntrekk som jeg kjøpte billig på Fretex. Treverket var malt lysegrått og den trengte virkelig et strøk maling og en kjærlig hånd. Denne gangen fikk faktisk mannen bestemme farge, og da ble det samme gråfargen som Edland kommoden fra Ikea som står i bakgrunnen.
DSCN5368Etter at stolen var malt to strøk, gikk jeg over den med en kjøkkensvamp dynket i kobberfarget acrylmaling, for å få DSCN5366fram utskjæringene bedre (det var min idé, litt må jo jeg også få bestemme). Noen av kobbernaglene var tilgriset med gammel maling, og fikk seg også et lite strøk med kobber.

Nå står den og pynter opp på soverommet.  Flere bilder fra soverommet kommet så snart vi begynner å bli ferdige med oppussingen.
Ønsker dere alle en riktig god helg!
signatur ny

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
For et flott resultat! Jeg er imponert.

AnnaJohanna sa...

Dokker e så flinke, kor tar dokker energien fra, kunne godt tenkt meg tilgang til den kilden... har ei grusom trekvit trapp som rooooope itte maling;-) Så fina an blei, syns an va fine før o, men e enig at det blei endå finare med den nye fargen. Har vore på jakt itte en slik stol lenge, men har ikkje komt øve noge kupp ennå;-) Her i huset e det full rulle nå, spennande tider :-)
Håpe me sees snart.

Klem Jc

Livet på landet sa...

Hei!

Ser at du har gått over til eget domene.
Jeg gjorde også det i dag, og nå har jeg mistet hele bloggrollen min:(
Opplevde du det samme?
Lurer på om jeg må legge alt inn på nytt, eller om det finnes en måte å hente dem inn igjen på?
Ønsker deg en fin fredagskveld!

Godt jobba med stolen, forresten!:)
Flott resultat!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...