lørdag 2. oktober 2010

Etterlengtet nyhet for foreldre på farten - Quinny Zapp Xtra

Jeg innrømmer at jeg kanskje har prøvd ut litt flere barnevogner enn gjennomsnittet, og muligens er over middels kresen på hva jeg triller rundt med. Men jeg er nok ikke alene om å ha et ambivalent forhold til Quinny Zapp. Den lille hendige trillen, som veier lite og tar tilnærmet ingen plass når den er sammenslått. Genial til å ha boende i bilen i tilfelle man plutselig skulle få bruk for den. Den er visstnok også en av få triller som passer i hattehyllen på flyet. Jeg syntes den var helt ypperlig sammen med Maxi Cosi bilsetet, og gjorde det mulig å få unnagjort små ærend i barselstiden uten å bli helt skjeiv i ryggen av å bære på bilsete med baby.

Men så kommer ulempene da. For om Zappen var genial da snuppa var baby,  så ble den like så håpløs da hun ble for stor til å bruke den sammen med bilsetet. Trillen kunne nemlig kun brukes framovervendt og ryggen kunne ikke reguleres. Det endte opp med at vi solgte hele Zappen med sittedelen fremdeles innpakket i plastikk.

Jeg er nok ikke alene om å ha hatt denne frustrasjonen, for nå i disse dager lanserer nemlig Quinny den nye Zapp Xtra. En trille som ser tilnærmet identisk ut som den orginale Zapp'en, men som har flere tilleggsfunksjoner. Nå kan sittedelen snus, og barnet kan sitte i tre posisjoner forovervendt og  to bakovervendt. Handlekurv har den også fått og den passer med både Cabriofix og Pebble bilsete. Er den like genial som den ser ut, kommer den definitivt til å havne på ønskelisten min.

Nå er den ikke kommet til Norge enda, men hos britiske nettbutikker koster den ca 225£ som utgjør drøye 2000 kr. Siden prisene som regel er litt høyere her hjemme, vil jeg tippe at den neppe kommer til å selges for under 2500 kr. Men det er jo fremdeles et stykke under konkurrenter som f.eks Bugaboo Bee.

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag.

10 kommentarer:

Gammel stil sa...

Den vognen så bare så praktisk ut!! Hørtes veldig fornuftig ut å ha den i bilen, da kan du jo bare ta den frem når det er behov for det:) Men, siden den ikke har kommet til Norge enda, er det sikkert veldig vanskelig!!

Klem:)

Trude sa...

FANTASTISK ETTERLENGTET NYHET!

Har nesten gitt opp å få kjøpt trille som dekker alle behov:)

Klæm:)

Livet på landet sa...

Ser ut som ei fin trille!
Vi har bugaboo bee, og er kjempefornøyd med den!:)

Gav forresten opp at bloggrollen min skulle komme tilbake, så nå har jeg begynt å legge de inn på nytt igjen:)

Ha en fin lørdag!

Trollmor sa...

Praktisk!!!

Avdelingen sa...

Jeg var litt for tidlig ute med å få barn, så Zappen har gått meg hus fordi.

Siv Janne sa...

Heisann :)

Siden du ble følger nr.50 på Mors hjerterom så har jeg lyst å sende deg en liten overraskelse..
Fint om du sender meg adressen på mail til meg. sivjanne@hotmail.com..
Så kommer det en liten hilsen i posten om en liten stund..

Fra Siv Janne med smil om munn :)

Siddismamma sa...

Livet på Landet: Har hatt Bugaboo Bee vi også. Var veldig fornøyd med den, spesielt i begynnelsen da vi hadde en litt stor Teutonia vogn som hovedvogn. Siden ble Teutoniaen byttet ut med en Bugaboo Cameleon og litt senere fikk vi også en P&T sport i hus, og da klarte jeg ikke helt å forsvare å ha den dyre reisetrillen stående. En vognstall med verdi på nesten det samme som "konebilen" ble liksom litt overkill. Men nå som vi får to barn, kan jeg kanskje forsvare behovet for en vogn til.

Gammel stil: Jeg har kjøpt alle vognene mine, bortsett fra en i utlandet. Mye billigere, så jeg lar ikke tilgangen i Norge stoppe meg :))

Siv Janne: Så gøy! Jeg har sendt deg en mail :)

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Såg utrolig praktisk ut den vognen. Vi Har Bugaboo nå, men ingen god reisetrille. Ser jeg må vurdere denne.

Lagersalg på Bryne. Martinsen. Mener de har to-tre ganger i året. Pleier å være en rett før jul.

Elisabeth sa...

Hei! Så flott blogg du har, håper det er ok at jeg legger meg til som følger!

Klem fra Elisabeth.

Catzerine sa...

Hehe, har såvidt begynt å tenke på reiser til sommeren og begynte å søke på Quinny Zapp, og ramlet borti Xtra, og da også bloggen din!
Lykke til med flyttingen fremover! Klem fra K-a-z

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...