torsdag 30. september 2010

Kontraster i interiøret

Anettes Hus har en utfordring gående der hun oppfordrer oss til å vise fram kontraster i interiøret. Tenkte derfor jeg skulle vise noen bilder i fra oss.

Jeg er egentlig ganske fargeglad, selv om jeg ikke alltid er så flink til å vise det. Hvitt og nøytrale farger er liksom litt mer safe. På kjøkkenet har jeg imidlertid våget meg frampå med sjokkrosa rammer fra Habitat. Kjenner at den friske fargen gir energi og gjør meg i godt humør.

 
I stua har jeg nok ikke vært like flink til å bryte opp alt det lyse, men noen detaljer i mørkt tre har jeg beholdt. I tillegg så er jeg veldig glad i messing. Synes denne lampen med svart skinnskjerm utgjør en fin kontrast.

Vil ellers minne om konkurransen i innlegget under, hvor man kan vinne et hotellopphold på Scandic. Det er foreløpig ikke så veldig mange deltakere, så vinnersjansen er forholdsvis stor.2 kommentarer:

Hjørdis sa...

Speilet ditt med skuff var kjempekoselig. Heldige deg! Plommelikøren er nå i Norgesglass. Vet du forresten hvor man får kjøpt små koselige flasker som den ferdige likøren kan helles i? Ha en fin kveld i ditt koselige hjem:-) Klem fra Hjørdis

Teuvo Vehkalahti sa...

Very nice picture, and your blog is an excellent read and considered. I like it very much. Come take a look Teuvo images www.ttvehkalahti.blogspot.com blog and tell your friends Teuvo Photos blog, advise them to go there for that performance is achieved in your country's flag above my blog. September Sincerely Teuvo Vehkalahti Suomi Finland

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...