onsdag 8. september 2010

Før- og etterbilder av kiste fra IKEA

67566_PE181409_S3  På et lite barnerom er det veldig praktisk med møbler som kan ha flere funksjoner. Jeg har derfor vært på jakt etter en slagbenk eller lignende som gir både oppbevaringsplass og sitteplass. Vi endte til slutt opp med en Leksvik skattekiste fra IKEA, da denne passet best med målene. Dessverre fantes den kun i antikkbeiset furu, som overhode ikke passer inn hos oss. Mannen tok derfor penselen fatt.

Resultatet ser du her:

DSCN5232

DSCN5233Kisten ble malt hvit med fargen 0502-Y, 40 glans. Deretter festet jeg på wallstickers med sommerfuglmotiv fra Panduro.

På toppen ligger to deilige dunputer med putetrekk fra IKEA.

 

DSCN5231

Kisten er utrolig praktisk og er blitt hjem for alle kosebamsene til snuppa (ikke rent få). Lokket har en stopper som gjør at hun ikke kan klemme seg når hun skal hente dem ut.  Benken er solid nok til å kunne brukes av oss voksne, så vi bruker den til å sitte på når vi skal lese natta-historien. Ellers er putene kjekke for snuppa å sitte på når hun skal leke på gulvet.

We have done some modifications to the IKEA Leksvik treasure chest. It now serves as a home for all the teddybears and as a bench when reading night-time-stories.

signatur ny

2 kommentarer:

:) sa...

Den blei kjempefin :)
Søte puter :)

HildeM sa...

Hei.

Så koselig at du er med i konkurransen min! Bli gjerne med de andre konkurransene mine også!
Lykke til i trekningen :)


Klem fra Hilde

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...