torsdag 9. september 2010

Nesten som sukkertøy - nytt prosjekt på gang

Her ser dere et glimt fra gårsdagens kveldsprosjekt. Det ser nesten ut som sukkertøy synes jeg, men det er det altså ikke. Dette er nok et prosjekt til babyens rom. 

Babyen skal få overta min gamle kommode, som jeg hadde på pikerommet. En praktisk kommode med 6 skuffer, men den hadde en lite fresh finish. En slitt lutet furukommode med store knotter. Jeg hadde først tenkt å kjøpe nye knotter, men siden kommoden trengte hele 12 knotter, ble det nesten like dyrt som å kjøpe ny kommode. Knottene ble derfor malt med duse Tilda-farger fra Panduro. Det ser nesten ut som sukkertøy.
Det kommer selvfølgelig bilder av det ferdige resultatet, så snart kommoden er ferdig. Men det blir nok ikke i dag, for i dag kommer mamma og mormor på besøk, og skal være til i morgen. Gjett om vi gleder oss! Snuppa er helt vill etter både besta og olla, og kommer til å være helt i ekstase.
Ønsker dere alle en fin torsdag!


2 kommentarer:

Inspired-Siri sa...

Spennede prosjekt du har på gang:) Var innom bloggen din for første gang i dag, men det blir ikke den siste!

WILHELMINES sa...

Hei, jeg oppdaget bloggen din i dag, så mange fine innlegg. Legger meg til som følger jeg, kikk gjerne inn til meg også...legger du igjen en kommentar blir jeg hoppende glad. Jeg er helt nyinnflyttet i blogglandia og syntes det er så morsomt. Wilhelmine

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...