fredag 19. mars 2010

Vårstemning

DSCN4468 Når man nettopp har kjøpt seg nytt hus er det alltid spennende å finne ut hva som kommer opp av bedet. Jeg har nå funnet ut at jeg har hvertfall snøklokker i hagen. De var så yndige der de stod at jeg bare måtte ta en liten bukett med inn. I mangel på små vaser får de bo i et lite drammeglass vi fikk av min farmor til jul. Hun pleier å kjøpe fine ting i Holmegaard til oss hvert år. Kjekt når man kan bruke dem utenom jul også.

DSCN4467

Herlig med helg igjen. Her skal vi jobbe med tv-stua i helgen. Håper på å komme godt i gang med sparklingen.

Ønsker dere alle en riktig god helg!

Klem fra Siddismamma

5 kommentarer:

Fotograf Trine Bjervig Tønsberg Vestfold sa...

Så delig å få litt vår inn i huset :)
God helg til deg også :)

Kreoline sa...

Hei, i trinnene er deg lagt oljet eikeparkett. Jeg vet dessverre ikke hvordan trinnene er under, men antar at de var slitt og mindre pene. Nydelige snøklokker, her på andre siden av broen er de også kommet, herlig tegn på vår. Ha en fin helg, lykke til med videre oppussing, klem fra naboen.

Siddis-in-houston sa...

Hei og takk for kommentar på bloggen min. Du fant nok bloggen min hos min venninne K.......Jeg er "Siddis in Houston" Vårt hus på Vestre Platå er bygd i 1898, der har vi pusset opp i mange år, nå er det ny parkett og oppretning av stuegulvet som står for tur når vi kommer hjem til sommeren! God helg!

FlorasFrue sa...

Kjøkkenet på innlegget under var jo så herlig:) Lurt å sette det opp på kjøkkenet, de små vil jo være der vi er.

Herlig med snøklokker :)
HA en fin helg
Kjersti

Anonym sa...

Nydelige blomster :)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...