tirsdag 23. februar 2010

Vidunderlig med vinduspost

I dag tenkte jeg å vise dere noen bilder fra kjøkkenvinduet. Endelig fikk jeg meg et hus med vindu over kjøkkenbenken. Det har jeg DSCN4289alltid savnet tidligere. Vinduet mitt har rutete glass som hindrer innsyn og gir et helt fantastisk fargespill på dagtid. Vinduet er vestvendt og gir dermed mye lys. Herlig når jeg arbeider!

Som om det ikke var nok med vindu, så er jeg i tillegg så heldig å ha både vinduspost og hylle nedenfor, slik at jeg får plass til litt nips. Jeg er ikke all verdens glad i pynt, men noe må jeg ha.

DSCN4294-1

 

 

I vindusposten har jeg blant annet plassert disse to pike-figurene som jeg er så glad i. Piken som sitter er en figur fra min barndom, mens piken som ber er arv fra min farmors barndomshjem på Ytreland på Karmøy.

DSCN4294-2

 

Levende lys må også til. Det lyser opp den mørke vindusflaten på kvelden. Jeg har derfor stående en gammel kjekskrukke med kubbelys i. Krukken fikk jeg for en slikk og ingenting på Fretex pga at den manglet lokk. Passet meg ypperlig.

DSCN4295

 

Jeg har også en kjekskrukke plassert i vinduets andre hjørne. Den inneholder siste rest av mammas hjemmelagte julekaker (vi tar gjerne imot flere..hint hint..). I tillegg får sukker- og kanelbøssene som jeg kjøpte på auksjon i høst stå der og pynte litt.

 

Slik ser det altså ut i kjøkkenvinduet mitt.

Ha en fin kveld!

Klem Siddismamma

6 kommentarer:

Potrinas Potlerier sa...

Åhhhh, for et drømmekjøkken!!!

Lekkert var det :)

Anonym sa...

Hei! Fin blogg du har!
Likte godt det lille jeg så av kjøkkenet ditt, er på kjøkkeninspirasjon-henting for tiden nemlig! Må takke for tapet-tipset i innlegget under! Blogglandia er fantastisk!

Lilli@Home sa...

Så hyggelig at du vil følge bloggen min. Jeg tror faktiskt jeg hiver meg på hos deg også. Det ser ut som du har et skikkelig hyggelig kjøkken, likte veldig godt vinduet, litt annerledes og veldig elegant. Ønsker deg en flott onsdag. Hilsen Lilli

Marta / Livet på landet sa...

Så koselige bilder!:)

Småfint sa...

Hei!
Så koselig at du la igjen en kommentar hos meg, og at du vil følge meg :) Takk for tipset om lakk, det tror jeg at jeg går for! :) Vil også takke for tapettipset i det forrige innlegget ditt, jeg skal nemlig i gang med å tapetsere en vegg her hos meg!! :)

Kjempe koselig vinduspost du har!

God helg!
Klem Edel M

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Det var et nydelig vindu. Fin vask også.
Ønsker deg en fin helg
Klem:)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...