torsdag 11. februar 2010

Sofadilemma - tips mottas med takk..

Siden vi holder på å pusse opp stua, har jeg så smått begynt å se meg om etter ny sofa. Problemet er bare at jeg ikke finner den perfekte. Jeg vil ha en klassisk sofa, gjerne med litt engelsk preg. Helst ikke alt for myk, og gjerne med faste puter i ryggen.

Her er noen av de jeg har sett på:
Soak fra Bolia. Kanskje den jeg har likt best hittil, men blir det litt mange puter??


Howard fra Bohus. Hele puter i ryggen. Klassisk og koselig med hjul på bena, men kanskje litt svær? I tillegg er det en sånn sofa som man må sloss for å komme seg opp av. (Nå høres jeg veldig gammel ut)



Andrew fra Brødrerna Anderssons er litt søt siden den buer. Men denne er også ganske stor, og det måtte uansett ha vært i en annen farge.

Blir veldig glad for kommentarer om hvilken sofa dere synes er finest. Og jeg tar gjerne i mot tips om andre sofaer jeg bør ta en titt på.

PS! Sofaen skal brukes i finstua, og der har vi ikke TV. Jeg trenger med andre ord en "sitte-å drikke-kaffe-sofa" og ikke en "ligge-å se på-tv-sofa".

7 kommentarer:

Lycheli sa...

Jeg likte den første fra Bolia kjempegodt :) Ser for meg at den kan passe både klassisk og mer moderne stil og tåle litt stilutskiftninger i resten av interiøret og fortsatt gli inn. Ikke sikkert det er nødvendig hjemme hos dere, men hos meg er det lurt å tenke sånn ;)

Lykke til med sofajakten - det er vel med sofaer som med mye annet: Når den rette dukker opp vet dere ;)

Klem Lycheli

Fjordheim sa...

Hei. Ser du etterlyser høyskap til kjøleskapet.
Vet at Strai Kjøkken har overtatt lokalene til Sivesind på Gjøvik. Kanksje dei kan hjelpe deg. Mener å ha lese i avisa at noen av dei samme arbeiderene jobber der fortsatt.
Lykke til.

Lykkehjemmet sa...

En blanding mellom bolia oh howard ? hehe..
Mange løse puter kan blir litt slitsomt ja,men den andre var jo litt stor... men fine begge to.. men en bl, hadde sikkert blitt enda bedre!
Vi brukte også laaaang tid på å finne en sofa.
Den skulle liksom være både slitesterk og god.
Men en slenge seg på sofaen sofa. Ikke skulle alle flekker synes heller...
Så omsider fant vi en,litt retro i stilen,men veldig praktisk med barn i huset:)
Veldig flott blogg du har!! Masse fint å titte på.
Jeg er ny i denne blogg verden jeg, så jeg blir så inspirert av alt dere andre får til!!
Legger meg som følger,så jeg kan komme tilbake på besøk!!
Klem Mona

Potrinas Potlerier sa...

Utrolig koselig blogg du har!! Og nydelige sofaen du har funnet!! Den Andrew var veldig fin, men gjerne i en annen farge som du sier... Gleder meg til å bytte ut vår 10 år gamle ikea sofa. Legger meg til som følger jeg :) Klem

Dronning Maud sa...

Vi har sofa fra bolia og er svært fornøyd:)men har sett litt på hjelle sofa....sofaen heter arena 7.....(hjelle.no)...syns det er noe ekstra ved disse...men pga pris blir det nok bolia på oss.vi får se:)

Potrinas Potlerier sa...

Har noe til deg inne på bloggen min :)

Drømmehjem sa...

Hei :)

For en nydelig blogg du har, ang det med sivesind kjøkken har jeg svart på nib.

Jeg er en ganske fersk blogger og jeg luret på åssen du har fått til den rosa/rød mønsteret på siden, prøver å finne det ut men begynner å gi litt opp...hjelp.

Hilsen fra Linn

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...