søndag 21. august 2011

Det nye huset..

Jeg har jo ikke vist dere noe fra det nye huset enda, så her er et fasadebilde fra prospektet. Inne er det fremdeles ikke blitt skikkelig stil på det. Jeg solgte mesteparten av møblene sammen med det gamle huset, da de ikke ville passet inn i det nye. I tillegg begynte jeg å bli litt lei av antikke og shabby møbler, og ikke minst Howard sofaen med duputer som konstant var i ufasong. Denne gangen blir det moderne og mer minimalistisk.

Jeg prøver å være litt miljøvennlig når jeg handler møbler. Noe har jeg kjøpt pent brukt, blant annet sofaer som er "slitevare" når man har to småbarn. Andre ting vil jeg kjøpe "en gang for alle", diverse klassiske designmøbler og lamper står på ønskelista og vil bli kjøpt inn litt etter hvert. I mellomtiden er det litt tomt, men jeg synes det er bedre å ha det tomt enn å fylle opp med ting som man kun skal ha en kort stund. Interiørbilder vil komme litt etter hvert.

Ha en fortsatt fin søndag.
Benedicte

PS! Hvis du vil følge bloggen min, eller ha den i bloggrollen din tror jeg at du må legge den til på ny.

1 kommentar:

FlorasFrue sa...

Så koselig å se at dere har kommet i orden - jeg fulgte jo "siddisliv":)
Det nye huset har vel en annen stil enn det i Stavanger, så forstår godt at dere vil bytte ut litt. Men likte stilen din godt før også:))

Fin tirsdag!
Kjersti

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...