tirsdag 19. oktober 2010

Nespresso Latissima -noen med erfaring?

Jeg har veeeeldig lyst på en espressomaskin, helst en som lager latté og cappucino med liten innsats og lite gris og vasking etterpå. Det er nemlig kun jeg som drikker kaffe her i huset, og med snart to små barn i hus blir det nok liten tid til å leke barista.

Jeg har derfor sett litt på Nespresso Latissima, som for meg ser ut som en hendig maskin med automatisk melkefunksjon. Melkebeholderen kobles av etter bruk og settes i kjøleskapet til neste gang. Er det noen av dere lesere som har erfaring med disse maskinene?

Ønsker dere en fin tirsdag!

6 kommentarer:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Da venter jeg også spent på svar her. Her i heimen er det bare OJ som nyter kaffe. Men kaffe latte er godt - med sukker. Ha en fin kveld. Håper formen er god!

Marthe sa...

Jaaaa, den kaffemaskinen kan jeg anbefale på det sterkeste. Utrolig god kaffe og så er det så enkelt! Den varmer seg fort opp som er et pluss. :) :)
Vi har den i hus, men den er ikke i bruk enda. En venninne har den, og jeg gleder meg alltid til kaffen jeg får servert hos henne:)

Anonym sa...

Hei. Jeg henger meg på og er veldig spent på resultatet. Håper du blogger videre i valget av kaffe-maskin :-)
Hilsen Grethe

Anna på tretti.se sa...

Hej,

Såg ditt twitterinlägg och tänkte bara tipsa om vår sida och att där kan du läsa några recensioner om just den espressomaskin.

http://www.tretti.se/hushallsapparater/kaffe-espresso/espressomaskiner/nespresso-f321

Lycka till i sökandet!

Med vänlig hälsning
Anna på tretti.se

Sindre sa...

Selv valgte vi en helautomatisk maskin fra Krups med steammulighet etter å ha testet litt forskjellige "kapselløsninger", siden disse kverner kaffen ganske kjapt og det er grei skurring å steame melken. Enkelt å holde rent, og du holder melken adskilt fra maskinens indre deler.

Men havner du ned på kapselløsning, så anbefales det en maskin med melkebeholder i glass (ikke plast) hvis du skal oppbevare beholderen i kjøleskapet. Dette på grunn av at plastbeholder kan føre til en bismak på melken, opplevd dette selv på en i utgangspunktet meget bra maskin...

Ann sa...

Bra hemsida.

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...