onsdag 20. oktober 2010

Årets juletrepynt - mine favoritter

Skal du kjøpe noe nytt til juletreet i år? Det skal hvertfall jeg.

Jeg er i utgangspunktet ikke noen samler, og jeg liker ikke for mye nips. MEN det er en ting jeg samler på; JULETREPYNT. Hvert år kjøper jeg noen nye velvalgte kuler, og dersom jeg er ute å reiser på høsten prøver jeg alltid å få med meg noen fine kuler hjem. De vekker gode minner hver jul når de skal henges på treet. Nå er interiørbutikkenes nettsider fulle av fine julekuler og annen juleinspirasjon. Mine kuler er i hovedsak i glass, sølv og fattigmannssølv, men med en stue full av messingdetaljer kanskje jeg våger meg på noen gullkuler?

Jeg forsøkt å samle noen av årets godbiter, og det burde være noe for en hver smak. Faktisk så fant jeg så mange lekre kuler at jeg så meg nødt til å dele innlegget opp i forskjellige stiler. Først ut er de klassiske kulene, som nok er den stilen jeg selv faller ned på.

Klassiske kuler 
Sølvfugl fra Åhlens

Gammeldags sølvkule fra Lene Bjerre

Hjerte med gulldetaljer fra Åhlens


Gammeldags stjerne fra John Lewis
Glasskule fra Jeanne d'Arc Living

Glasskule med liljer fra John Lewis


Glasslilje fra John Lewis
Glasshjerte fra Lene Bjerre
Alle bildene er hentet fra produsentenes nettsider. 

Liker du bedre julepynt i scandinavisk, fargerik eller romantisk stil, så kommer det flere innlegg etter hvert.


Håper dere ble inspirert.

6 kommentarer:

huset i husvik sa...

Takk for inspirasjon! Kjenner jeg gleder meg allerede:-)

helle

irene sa...

Underbare saker å ha i juletreet!
Göy med tips om nye saker!
Ha en fin onsdag!

Klem Irene

fryd&forandring sa...

Mye fint du har funnet her!!
Jeg skal prøve å begrense julepyntinnkjøp i år... Vi skal ikke være hjemme i jula, så eneste jeg ønsker meg pr. dags dato er juletreklyper. Må bare finne ut av hvor de kan selge slike!!

Simple Lovely sa...

Mye fint til juletreet her!
Jeg pleier også å handle ett par nye ting til juletreet og markere det med året det ble kjøpt, en dag, leeeeenge til,9 når lillesnupp flytter ut så skal hun få ett fra hvert år, det er hvertfall planen:)

Ha en fin onsdag!
Julie Helen

Villblomsten sa...

Jeg var innom Ahlens og de hadde maaaange flotte julekuler , jeg kjente at det kom til å bli flere nye julekuler på meg i år :-)

idyll sa...

Åå nå er det snart jul.. Da snøfnuggene dalte ned i dag måtte jeg bare vedkjenne meg den økende julefølelsen som kom.. Midt i Oktober..

Jeg samler også på juletrepynt og ELSKER å få med meg hjem noen når jeg er på reise!! I fjor var det rosa versjoner som var med hjem i kofferten fra Zurich, litt mer usikker på hva dette året vil bringe med en London tur på tapetet:)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...