onsdag 6. oktober 2010

Kalenderinspirasjon - snart advent!

Wall sticker fra Panduro
Det gikk plutselig opp for meg at det er under 2 mnd til adventskalenderen skal fram, og vi har dessverre ingen kalender -ennå hvertfall. Funderer på om jeg skal prøve meg på en hjemmelaget. Og med det tempoet ting går i her om dagen, så begynner jeg i så fall å trenge tiden.
Kalenderklyper fra Panduro - en enkel løsning

Men der er jo så uendelig mange varianter å velge mellom Skal man ha en fargerik kalender, en klassisk lin/naturfarget eller kanskje en i hvitt og sølv?
Endelig et bruksområde for sokker uten make :)

Og skal man lage den som et julebilde med ringer til å henge gaver i, eller skal man ha en snor med poser? Og skal posene i så fall være i papir eller hjemmesydde stoffposer. Jeg har surfet litt og funnet mange inspirasjonsbilder, valget ble ikke lettere av den grunn. Deler noen av bildene med dere.
Filtkalender -gjør det selv-pakke fra Panduro
For andre som skal til å lage julekalender, så kan jeg tipse om gratis inspirasjonsheftet fra Panduro, som kan leses online her.

Tips til andre kalendervarianter mottas med takk!

2 kommentarer:

Cathrine Strøm sa...

er i full gang med kalender her også. Kjøpte noen vakre kalendere på kremmerhuset i fjor. litt nostalgisk med store lommer.
er godt igang med gavene og skal bli ferdig en av de nærmeste dagene. Har termin 12 desember. så i år SKAL alt være klart før 1 des :) å da må jeg starte nå. Heldigvis kommet igang med julegavene også :)

Lykke til :)

Fru Trippel sa...

Må bare få si at du har en kjempefin blogg! Og så er det jo ekstra stas at du er siddis da:))
God helg:))

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...