torsdag 16. september 2010

Nye Bugaboo Donkey, singel og søskenvogn i ett

Bugaboo lanserer i dag en ny barnevogn, Bugaboo Donkey. Denne kan visstnok enkelt stiles i bredden fra singelvogn til dobbelvogn. Den kan brukes med en eller to bagger, en eller to sportsdeler, en bag og en sportsdel, eller man kan bytte ut den ene bagen eller sportsdelen med handlekurv om man er på storhandel. Høres ut om den vil tilfredsstille de fleste behov. Når den i tillegg kommer i seks forskjellige farger, og med to forskjellige farger på understellet, så skulle man tro det fantes en utgave for en hver smak. Dersom den er like fantastisk som de andre vognene fra Bugaboo så tror jeg absolutt vi har noe å glede oss til.

Nå har jeg allerede kjøpt en Phil and Teds til å dekke søskenvogn-behovet, men om den ikke skulle tilfredstille behovet, så vet jeg hvilken vogn jeg har lyst til å teste. Den skal visstnok komme i norske butikker i mars 2011.

Ønsker dere en fin torsdag!

This is the brand new Bugaboo Donkey, a multi flexible puhchair that can be used for one child, twins or siblings. It comes in six colours, and two chassis colours. If it's as good as the other Bugaboos I believe we have something to look forward to.

3 kommentarer:

Livet på landet sa...

Oj!!!!
Hvorfor kom ikke denne for et år siden, da??
Tenkte mange ganger at den ultimate søskenvogna måtte være en bugaboo vogn!
Men det fantes jo ikke på markedet:(
Så vi fikk låne ei teutonia søskenvogn.
Funker godt den også:)

Men skulle det en gang komme et tredje barn, tipper jeg at denne havner på ønskelista:)

AnnaJohanna sa...

Å den var knallstilig! "dumt" jeg ikke trenger en slik. Håper det står bra til med dere, nå er det jammen lenge siden sist. Vi går inn i noen spennende uker nå.. håper det går vår vei:-)

Knip JC

Anonym sa...

Jeg ble ifra meg av glede når jeg så vogna!! :D Håper den kommer til Stavanger også i mars!! Den skal kjøpes!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...