mandag 13. september 2010

Norges vakreste hjem - en sommerdrøm på Nord-Hidle?

Bolig Pluss og God Morgen Norge kårer i disse tider Norges vakreste hjem. Min favoritt til leserprisen er Hjørdis og Odd Jo's småbruk på Nord-Hidle, en liten øy i skjærgården utenfor Stavanger.

Selv har jeg vært så heldig å bli invitert til festlig lag der flere ganger de siste årene, og stedet er virkelig fantastisk! Huset er nostalgisk innredet av Hjørdis som virkelig har et øye for detaljer. På varme sommerkvelder er det en drøm å sitte langs langbord i hagen og spise skalldyr med gode venner. Og skulle det bli kjølig har de god plass til langbord i den koselige låven også.

Jeg ønsker Hjørdis og Odd Jo lykke til, og krysser fingrene for at de vinner!

Avstemningen finnes her, og avsluttes i morgen.
Bilder er lånt fra presentasjonen på Bo Bedres nettsider.
Mer omtale og flere bilder fra denne flotte boligen finner du på Aftenbladets nettsider her, eller ved å besøke bloggen til Hjørdis http://hidlesundet.blogspot.com/.

4 kommentarer:

Hjørdis sa...

Hei din luring:-) Kjente deg ikke igjen første gang. Tusen,tusen takk for støtten! Dette var gøy. Snill du er! Skulle ønske den avstemmingen hadde vært over nå. Du har virkelig en flotte blogg! Jeg startet med dette da jeg fikk vite at vi gikk videre i konkurransen. Så jeg har mye å lære enda. Disse HTML-kodene klør jeg meg i hodet av mange ganger. Begriper f.eks ikke hvordan du klarer å få en fin "stoffkant" på sidene. Savnet deg hos oss i sommer. Den dagen var det så surt at vi satt i låven og ingen orket kaste melkespann i kulden. I stedet ble det allsang i naustet. Ha en kjekke kveld. Stor klem fra Hjørdis

Gammel stil sa...

Hei!!

For et flott innlegg du har lagt ut om Hjørdis:) Hun er vår favoritt i konkurransen, og vi stemmer flere ganger:):) Det er en skam at hun ikke er blant juryens fem utvalgte.. Hun har finere hus enn alle de andre til sammen!!

Vi håper forresten det går bra at vi la oss til som følger av din blogg?:) Den var veldig fin, så vi gleder oss til å følge deg videre:)

Klem:)

Skrekk og Gry sa...

Hei og takk!! Og gratulerer tilbake!!
Du har en god måneds forsprang på vår lillesøster. :))

For en nydelig pimpet ikea kiste. Ble litt misunnelig på den, ja..

Lykke til videre med høyhalsede bukser.. :)

mvh Gry

FlorasFrue sa...

Knallfint sted, har sett det når vi seiler forbi:) Så herlig at de har vært så flinke til å bruke stedet og til å gjøre det vakkert!
Kjersti

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...