mandag 20. september 2010

Før og etter bilder fra gangen

Det har ikke vært så mange oppussingsbilder fra meg i det siste. Dette skyldes i hovedsak at vi har mange påbegynte prosjekter som enda ikke er ferdige. Men nå begynner det hvertfall å komme seg oppe i gangen. Mannen har nemlig lagt parkett i helga. Slik så gangen ut tidligere (merk spesielt den lekre lampen som fulgte med huset).


Malte furugulv kan være veldig sjarmerende, men vårt sprikte i alle retninger og var noe herk å holde rent. I tillegg knirket det som et uvær. Nå er alle løse gulvbord skrudd ubønnhørlig fast, dekket med et lag isolerende plater og selvsagt parkett på toppen.

EtterParketten er trestavs dampet amerikansk kirsebær, og var den parketten vi fant som lignet mest på heltreparketten i første etasje. Jeg liker nemlig best når gulvene er like i alle rom. Det var uhorvelig lang bestillingstid på den, men nå som den ligger på gulvet synes jeg det var vel verdt ventingen.

DSCN5311Lampen er også skiftet ut, og vår gamle Norm-lampe har endelig fått en verdig plassering. På sikt skal vi også få montert en takrosett i taket.

På sikt blir det også parkett i trappa. Noen som har tips til hvordan jeg kan male gelender og spiler?

Ha en fortsatt god mandagskveld.

Before and after pictures from our hallway.

signatur ny

4 kommentarer:

Elizabet Stilig hjem sa...

Så fint det ble med parkett. Sikkert lettere å rengjøre også. Kjempeflott lampe dere har hengt opp også.
Klem

Laila sa...

Ble kjempefint:) Liker bloggen din og at du oppdaterer såpass ofte, morsomt å gå inn på den.
Lykke til med ny baby snart, blir fint å få en lillesøster. Selv har jeg akkurat fått nummer tre, i juli.
Jeg er ganske fersk i bloggverdenen, men har da forsøkt å blogge litt nå i permisjonstiden, velkommen til min side:) lailamammatil3.blogspot.com

WILHELMINES sa...

Så fint det ble, jeg har også en slik lampe, den henger på soverommet og jeg blir like glad over å se den hver dag;-)) Du har så fin blogg. Wilhelmines

Snuskebassa sa...

Det ble jo kjempelekkert!
Malte tregulv er definitivt sjarmerende, men jeg ser difinitivt utfordringen med renholdet.
Flott lampe ;-))
Liv

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...