søndag 29. august 2010

Søndag med stil…

DSCN5136 Da var det søndag igjen gitt. Helgene går så alt for fort. Her er det prosjekt barnerom som har stått på agendaen i helgen. Snuppa skal nemlig inn på nytt rom, og babyen skal overta hennes. Begge rommene trenger forøvrig litt oppgradering.

Helgen har dermed gått med til utstyrsshopping på Ikea og Obs Bygg, og noe jobbing. Siden jeg har ordre om å ta det litt med ro er det mannen som har tatt seg av grovarbeidet, mens jeg tar meg av det kjekke dvs tekstiler, sying, belysning og pynting. En arbeidsfordeling jeg ikke kan klage på. Bilder kommer etterhvert som det begynner å nærme seg noe.

Dagens bilde viser snuppa som koser seg på trilletur på terassen. Teletubbien er en av yndlingslekene og blir veldig godt ivaretatt. Her var det viktig at den også skulle ha solbriller på. I bakgrunnen kan dere se leveggen som vi fikk montert opp nå i sommer. Jeg håper på noen fine septemberdager sånn at jeg kan få vist dere noen gode bilder fra terassen.

Nyt siste del av helgen!

This weekend we have been buisy working on “project nursary and kids room”. As I have doctors order to take it easy, my husband is doing the hard work while I am doing the fun parts (meaning curtains, lightning and decorations).

signatur ny

3 kommentarer:

Frihet-Natalie sa...

Så søt!! Det er deilig med fine dager! Her er det regn og vått. Oj spennende med rom bytting, gøy å handle, ordne og fikse. Satser på vi får se bilder av ferdig resultat.

God Søndag!

Miss Mette sa...

Hei, så herlig bilde av snuppa di ♥ deilige når vi har slike dager… Kjempefin leveggen deres også, den likte jeg veldig godt… Gleder meg til å se rommene, blir sikker nydelige ♥ ønsker deg en herlig søndag, klem fra Mette

Kristin sa...

Så fin jente du har! Lykke til med oppgradering av barnerom:) :D Vi er på utkikk etter hus i trondheimsområdet for tida, og jeg fikk helt hakeslepp da jeg så den annonsen på finn:D Herlig!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...