tirsdag 31. august 2010

En ny sjanse...

Jeg er periodevis veldig glad i håndarbeid. Og starter på nye prosjekter rett som det er. Dessverre er det ikke alle jeg klarer å fullføre. Har blant annet to babytepper som ble påstartet da snuppa var nyfødt som ligger nesten ferdige i posen. Nå har jeg heldigvis fått en ny sjanse, og i går kom posene fram igjen. Forhåpentligvis er jeg ferdig i god tid før babyen kommer.

Begge teppene er etter oppskrift fra Garnstudio.com, som har gratis oppskrifter på nettet.

Det røde teppet tenkte jeg å bruke som vognteppe. Teppet med sikk-sakk mønster har jeg heklet i Eskimo, som er et mye tykkere garn. Det blir et skikkelig tykt og godt ullpledd til kalde vinterdager.

Bilder kommer så snart jeg begynner å bli ferdig.

These photos shows two projects that I am working on. I started on them last time I had a newborn in house, but never finished them off. Now I am lucky to get a second chance. The recipies are free and from Garnstudio.com.


3 kommentarer:

Monica sa...

Jeg kjenner til den der...jeg hekler og strikker som en gal i perioder, men blir ALDRI ferdig med noe...:/
Så bra at du har fått en ny sjanse da;) gleder meg til å se resultatet, teppet på bildet var kjempefint, og blir sikkert enda finere med tykkere garn;))

Livet på landet sa...

Flotte tepper!
Lykke til med heklingen:)
Jeg er akkurat lik... Begynner på prosjekt etter prosjekt, men er fryktelig lite flink til å fullføre:)
Ha en fin kveld! Håper formen er god:)

AnnaJohanna sa...

Hei på du og tusen takk for hyggelige kommentarer inne hos oss.. Vel, er vel flinker å skryte på bloggen en å sy... hihi.. men noen kjoler ha det blitt.. Kjempegøy og noe må jeg ha å henge fingrene i mens jeg venter ;-)
Skulle gjerne vært velsignet med noen flere Arna-gener..
Kjempe flotte tepper, du er så flinkt med håndarbeidet, det teppet som du hadde på vogenen sist gang var jo bare et syn! Ønsker deg og dine en riktig god helg!! Håper det står bra til med deg. Klem JC

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...