tirsdag 24. august 2010

Marimekko baby – hjemmelaget uro til vogn.

blomst av mosegummi

Jeg simpelten eeelsker Marimekko. Blir i så utrolig godt humør av de fargerike tekstilene. I en ledig stund i ferien laget jeg derfor en Marimekkoinspirert uro som skal brukes når bagvogna hentes fram igjen.

 

DSCN5188

Uroen er laget av en strikksnor, treperler og mosegummi. Blomstene er klippet etter mal fra en serviett og limt doble. Jeg valgte å bruke en snor med strikk fra Panduro da det gjør DSCN4793det enkelt å justere lengden på uroen i forhold til bredden på vogna.

Som den Marimekko-fan jeg er, så har jeg selvsagt også skaffet meg et trekk til sportsvogna. Dette har vi brukt i hele sommer.

DSCN4796

 

Med to kroker fra Tinkafu, så kan jeg henge min favorittveske på også.

Hva annet kan man si enn

“Pimp my ride”.

As the Marimekko fan I am, I have made a Marimekko inspired pram toy for the baby. I am also the happy owner of a custom made seat insert for the pushchair.

vårsignatur

4 kommentarer:

Guro sa...

Pimp my ride ja!

Så kreativt! Tror jammen kanskje jeg må stjele idéen din om å lage uro til vogna selv. Har masse treperler liggende, og trenger egentlig bare en strikksnor.

:)

Barbros lille atelier sa...

Oj, så stilig! Super ide! Er marimekkofan selv, og har nettopp pyntet liftgardinen min og et par puter med Marimekkoblomster:-)


Ha en fin lørdagskveld!

Klem

Kristin sa...

Åh, ja, veldig tøft asså! Nå trur jeg både du og Barbro har klart og vende meg om! Så mye stilig man kan lage av disse blomstene! God søndagskveld!

kristin

Kali- sa...

Utrolig kult! :D

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...