mandag 5. april 2010

Påskeshopping og driftige oldemødre

Da var vi endelig hjemme igjen. Påskehelgen har blitt tilbrakt på hytta til svigers, sammen med hele svigefamilien. Kjempekoselig! Jeg har hatt fri hele påsken, og de første dagene ble blant annet brukt til shopping og diverse ærend.DSCN4588

Ett av punktene på handlelisten var vårklær til gullungen, så vi to tok turen på kjøpesenter. Hun er ikke overbegeistret for klesbutikker, men vel inne i butikk nr.2 kommer hun med et skikkelig gledesutbudd. D-e-e-e-r sier hun og peker på en lyserosa håndveske, da var jeg ikke vanskelig å overtale. Et par matchende solbriller, i tilfelle påskesol, fikk også bli med. De har vi dessverre ikke hatt særlig bruk for.DSCN4595

Timingen for shopping var ganske så bra, for de fleste butikkene hadde påske(?)salg. Er det noe nytt, eller er det bare jeg som ikke har fått det med meg før? Hvertfall var det 40% på alt på Kid, 20% på alt på Living, 15% på Babyshop osv.

DSCN4591Jeg fikk tatt noen gode bilder av gullungen da hun var klar til runde nr.2 med påskeshopping. De lekre strikkeplaggene er det oldemødrene som har strikket. Kåpe og lue har min farmor strikket etter oppskrift fra Drops Design som finnes gratis på www.garnstudio.com. Settet er strikket i et garn som heter Merino extra fine.

garn_sublime_forside_lite Skjerfet og vottene (på bilde nr 2) er det min mormor som har strikket etter egen oppskrift. Garnet heter Sublime og er bare helt fantastisk deilig! Det er et forholdsvis nytt garn fra SandnesGarn og består av 75% ekstra fin merinoull, 20% silke og 5% kashmir. Jeg kjempeglad i strikk, og er utrolig takknemlig for å ha to så flinke strikkere i familien.

Ellers så fikk vi blant annet kjøpt oss ny lysekrone på shoppingrunden. Så nå er mannen i full sving med å male stuetaket. Bilde kommer så snart den er montert.

Ønsker dere en fin ny uke!

vårsignatur

3 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Åh, så skjønn ♥ herlige strikkede klær og søøøt rååååsa veske og solbriller - lykke ♥

Klem Line

AnnaJohanna sa...

Så utrolig herlig!!! Nydelige klær og skjønn veske og tilbehør!! Selvfølgelig måtte dokkemor få veske:-) hihi

Høres ut som dere har hatt en flott påske!

Klem JC

Potrinas Potlerier sa...

For ei HERLIG trulte.. sååå god at! gammel er hun? Har ei på 15 mnd jeg da, og begynner å bli likedan :)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...