onsdag 24. mars 2010

Nedtelling..

Det har vært lite lyd fra meg denne uken. Jeg har en utrolig  travel uke, med arrangementer på jobben i tillegg til møter i både bystyret og hovedstyret.  I morgen er det kvartalsmøte med jobben, og nok en lang dag.

Jeg synes alle disse aktivitetene er kjekke, men når alt kommer på samme uke blir det litt lite tid til andre ting. Blogging er en av de tingene som jeg ikke får prioritert, men neste uke skal jeg heldigvis ha påskeferie. Gjett om jeg gleder meg!

Vi har hatt påskeverksted her hjemme i dag (kvalitetstid framfor kvantitet denne uken). Gullungen var helt gal etter å male egg. Hun malte opp alle isoporeggene jeg hadde kjøpt, og gråt når det var tomt, så vi må ut å kjøpe flere en av dagene.

Gullungen begynte forresten endelig å gå i forrige uke (hun er snart 16 mnd). Kjempestas! Nå teller vi ned til påske og roligere dager.

Ønsker dere alle en fin ukesslutt!

Klem fra Siddismamma


Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

4 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Koseleg med påskeforberedelsar☺ Skal også male påskeegg med mi prinsesse når ho kjem att frå pappaen neste veke. Har kjøpt egg på KID til ho, dei er so søte☺

Kjekt ho er begynt å gå-stor stas☺

Håpe du får ein fin dag☺

Klem M♥

Avdelingen sa...

Så kjekt det hørtes ut, selv oppi alt stresset. Du er så flink til å kose deg likevel.

Lykkehjemmet sa...

Så koselig med påskeverksted hjemme da,ungene er veldig glad i å lage ting:)
Du får nyte ferien og senke skuldrene:)
Påske klem
Mona

Anette {foreldremanualen} sa...

sv: så vittig at flere bruker det! :-D Det gjør meg ingenting altså. ;-) Bildet mitt er det med tre olivengrønne Cathrineholm saker på.

Jeg viste et par av de frem i dette innlegget

God påske til deg også! :-D

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...