søndag 7. februar 2010

Endring i planene – Baking og sølvsko

Egentlig skulle vi ha vært på Rogaland Høyres årsmøte på Rica Maritim i Haugesund i helgen, og gullungen skulle ha vært på overnatting hos mormor for første gang. Men planene ble avlyst, for gullet har omgangssyke på  åttende dagen, og er ikke særlig bedre.

DSCN4230Hun er nå på en meget begrenset diett stakkars, og det går for det meste i hveteloff, hvetekjeks og blåbærsaft med GEM (fra apoteket). Synes veldig synd på henne. Fant derfor ut at jeg skulle bake noe god hvetebakst for å kanskje få i henne noe mer mat. Endte opp med å bake Johannas Tebriks, fra bloggen annajohanna.no. De ble veldig gode og kan anbefales. Oppskriften finner du her.

Siden det ikke ble noe årsmøte på oss, tar jeg i steden for med et bilde av DSCN4240gullungen sine “Høyre-sko”. De ble kjøpt i forrige uke for gavekortet vi fikk av bystyregruppen ifb. med fødselen. Etter å ha prøvd utallige varianter har vi endelig funnet et par innesko, som hun liker å gå med og som ikke faller av.  Så nå går hun at og fram over stuegulvet med gå-vognen, ulldress og nye sølvsko. Et ubeskriveig syn.

 

Ønsker alle mine Høyrevenner et fortsatt fint årsmøte, og en fortsatt god helg til alle dere andre :)

Klem fra Siddismamma

3 kommentarer:

Småbyliv sa...

Huffda, 8 dager med omgangssyke - det hørtes ikke ut som noe latmannsliv akkurat...! Riktig god bedring :))

Psssst - nydelige sko! ;o)

mi-rachel sa...

8 dager med omgangssyke.
er det mulig? stakkars liten.
krakken kostet 129 kr.
kjøpte den rett etter nyttår..så håper de har de andre.

AnnaJohanna sa...

Å så herlig, synes jeg ser henne går rundt på gulvet SÅÅ kry... :-) 8dager? Hjelpe meg og stakars dere! Er ikke noe gøy når de små blir syke. Ønsker dere god bedring!! Håper tebriksene falt i smak hos snuppa:9 Er iallefall veldig populære her på Bømlo. Nå har vi nettopp komt hjem i fra barnedåp, var skikkelig koselig! Gøy å gå i barnedåp, ikke bare ha selv ;-)
Ønsker deg og dine en riktig god kveld og en sykdomsfri ny uke!!

Klem Johanna

Ps: hvordan lager du linker? ( jeg legger jo ut hele lefsa, penere når man legger linken under et annet ord... TotototoTOK du an? )

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...