søndag 22. november 2009

Oppdatering fra oppussingen av Villa Siddisliv - før og etter bilder

Da har det gått en drøy uke siden vi overtok. vi har jobbet natt og dag, og det har derfor ikke blitt tid til særlig med blogging. Nå begynner heldigvis enkelte ting å komme på plass, deriblant gangen.

Gangen hadde mørke 60-tallsdører, teaklister og en skrekkelig hjemmesnekret garderobe. I utgangspunktet er jeg ikke særlig begeistret for 60-tallsstilen, men disse dørene hadde flotte glassmosaikkvinduer i samme stil som to av vinduene på kjøkkenet og i stuen. Vi syntes derfor de var verdt å ta vare på, men det mørke treverket måtte vekk både på dører og dør- og taklister.Garderoben og den gamle radiatoren var derimot ingenting å ta vare på.Dørene har vi malt hvite med fargen 0502Y som er litt hvitere enn ferdigmalte dører som har fargen S0502Y. Vi har for første gang byttet ut den vanlige oljemalingen med den nye vannbaserte med 40 glans. Tror muligens at jeg holder en knapp på at den gode gamle oljemalingen var litt bedre, men med baby i hus er ikke det noe alternativ.

Garderoben er fjernet og endeveggen er tapetsert for å få et litt mer moderne uttrykk.


Nå mangler vi bare garderobe. Det blir nok en Pax Birkeland fra IKEA, men skal jeg ha dører med glass eller uten??

1 kommentar:

Avdelingen sa...

Så kjekt å se fremgangen. Jeg tror nok at dette blir utrolig flott når dere er i havn. Og enn så lenge, er det kjempekjekt å følge prosessen frem mot målet.

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...