søndag 25. oktober 2009

Helgens loppisfunn

Lovte tidligere i dag at jeg skulle legge ut bilder av helgens loppisfunn (jeg var faktisk riktig så heldig i helgen). Nå har kveldsroen lagt seg over huset, og jeg har endelig sjans å få oppdatert meg litt i blogglandia. 

Dette sidebordet kjøpte vi for 150 kr på auksjon på Eiganes Skole. Det passer kjempegodt samen med de to stolene jeg kjøpte forrige helg. Så nå er jeg litt usikker på om jeg vil male stolene likevel. Det skal ikke være lett... Men trekkes om skal de hvertfall.

Skrivebordet kom vi over på Kampen skole. Det er skikkelig rustikt og gammelt. Og det er selvfølgelig tungt som fy (aberet med heltremøbler). Skrivebordet er pent slitt så jeg tror vi komer til å beholde det som det er. For 100 kr fikk vi både skrivebord og levering. Kampen skolekorps skal sies å ha upåklanderlig service.
Det som stikker ut under pulten er bena på vårt gamle skrivebord =)
Disse bøssene med sølvtopp måtte jeg bare ha. Syntes de var så herlige. Pusset sølvtoppen med en gang jeg kom hjem, og nå skinner de som aldri før. De ble solgt som salt og pepper bøsser, men det synes jeg de var alt for store til, jeg bruker dem derfor til sukker og kanel.

Litt vedmodig at helgen er over allerede. Disse helgene går altfor fort.Vi har kost oss på Jærmuséet i dag, og lillesnuppa har fått sett hester, griser, kyr og kyllinger på nært hold for første gang. Det var skikkelig koselig, og jeg kan anbefale alle å ta seg en tur!


Ønsker alle mine lesere en fin ny uke!

5 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Så mye lekkert...
heldig du er :)
Sånne stoler skulle jeg gjerne hatt ;)

Klem,Kari

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
Jeg vet ikke hvor man finner det i Stavanger men på Ålgård er det i massevis, så bare kom:)

FlorasFrue sa...

Skal si du har fått litt av en fangst i helgen! Det skrivebordet var kjempefint - og alt det andre også :)
Kjersti

Haust sa...

Flotte loppefunn! Likte spesielt godt skrivebordet!

Ha ein god måndag...

map79 sa...

Hei!
Jeg var på Kannik jeg også ;) (det som Eiganes skolekorps arrangerte) - men jeg var ikke en gang borte og så på det som skulle på auksjon. Visste jeg ikke hadde tid til å bli værende til da allikevel, hadde mann og barn ventende i bilen ;) Heldig du, bordet var nydelig! Skrivebordet også, røverkjøp!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...