søndag 24. oktober 2010

Trenger du skrivebord, eller biedermeyer stoler?

Her gjøres det om dagen plass til nytt familiemedlem, og det betyr at vi må endre noen løsninger i huset. Har derfor lagt ut noen møbler på finn. Skrivebordet er jeg oppriktig lei meg for at vi må selge, for det har jeg blitt så glad i, men vi har virkelig ikke plass. Vi har hatt det på kjøkkenet, men der skal det settes inn vedovn i steden.

Selger også to Biedermeyer stoler billig, da de trenger en kjærlig hånd, og jeg innser at jeg sikkert ikke får tid til det med det første.
Er du interessert så finner du annonsen her.

Vi skal på middag til noen gode venner i dag og jeg gleder meg! Ellers så er planen for dagen å få vasket unna litt barneutstyr, og male siste strøk på vugga. Har til min fortvilelse oppdaget at himmelstanga må ha forsvunnet i en av flyttingene *typisk*. Så hvis noen har gode tips til hvor man får tak i himmelstang, eller hvordan man lager det selv -så blir jeg veldig veldig glad!

Ønsker dere en fin fin søndag!

4 kommentarer:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Hadde jeg ikke bodd så langt unna, så hadde jeg slått til.
Håper du finner en løsning på sengehimmelproblemet.

Ha en fin søndag
klem

heidi sa...

Er ute på en liten bloggrunde, og kom over den fine bloggen din! Jeg kommer igjen! Her i huset forbereder vi og ankomsten til nr to, som er ventet om et par månders tid. Her er det gutt nr to som er ventet!

Christine sa...

åååh, har du solgt det fine skrivebordet ditt? det er jo sååå nydelig! kunne godt ha tenkt meg det jeg altså, men flaks for lommenboken min at det allerede er solgt, hehe :)

JoFisk sa...

Takk for sist! Flott blogg Benedicte! På tide med en oppdatering snart! God jul og lykke til med det som snart skal skje! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...