lørdag 25. september 2010

Hele byen leser, og jeg gjør likeså...

Det blir mye stillesittende aktiviteter om dagen siden denne svangerskapskvalmen ikke synes å avta. Jeg har derfor så smått gjenopptatt lesing som hobby. Jeg har alltid vært utrolig glad i bøker, men nå husker jeg knapt sist jeg tok meg tid til å lese skjønnlitteratur. Tror muligens det må ha vært en Stieg Larsson bok jeg leste i påsken-08 *rødme*. Nå fikk jeg imidlertid tildelt en gratis bok på mandag, og etter å ha lest de første to-tre sidene var jeg hekta.

Boken heter M. Kanne & Søn. 1889-1922, og jeg er ikke alene om å lese den akkurat nå. Den er nemlig boken som "hele byen leser".


For tredje år på rad arrangerer Sølvberget (biblioteket i Stavanger) det store leseprosjektet Hele byen leser. Denne gangen er det rogalandsforfatteren Einar O. Risas første roman i den såkalte "Kanne-kvartetten", M. Kanne & Søn. 1889-1922 som skal deles ut gratis til folket. 

Jeg er allerede ferdig med min, og kribler i fingrene etter å begynne på bind to, som visstnok skal utgis i pocketformat i disse dager, samtidig som bind tre lanseres. 


Anbefales!


Ønsker dere alle en fin lørdag!1 kommentar:

Hjørdis sa...

åh, har ikke fått den boken enda.

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...