fredag 9. april 2010

Bilder på veggen


Å henge bilder på veggen er noe av det vanskeligste jeg vet. I redsel for å lage unødvendig mange spikerhull i tapeten, må hver beslutning om å henge opp et bilde gjennomtenkes til det kjedsommelige. Egentlig ender det ofte opp med at det ikke kommer noenting opp på veggen i det hele tatt…
 
Noen er tydligvis mye flinkere på dette enn meg, og i tillegg får de det til å se uforskammende enkelt ut å henge opp bilder. Jeg ble skikkelig inspirert over disse bildene fra Martha Stewart.  Kanskje jeg snart må prøve meg på ny igjen?
For de som liker å tenke utenfor rammen, er det en artikkel om det på Sköna Hem.
Ønsker dere alle en fin helg!
vårsignatur

12 kommentarer:

Potrinas Potlerier sa...

Jeg har tenkt mye på det med bildeopphening i det siste... har 3 hengende i stua, men burde fått opp litt flere personlige bilder... Er akkurat som deg, redd for å ikke få de til å henge rett og lage mange unødige spikerhull. Men nå SKAL jeg få gjort noe snart, så tusen takk for inspirasjon :)

Ha en solrik dag

Klem

fryd&forandring sa...

Her var det jo mange måter å velge mellom! Favoritten må være det med de svarte rammene, stilig og ryddig på en annerledes måte!

Jeg har helgardert meg i stua med en bildelist fra ikea. Helt ny vegg med helt ny tapet, tørr ikke annet!

Ha en fin helg, håper sola skinner like flott hos deg som hos meg, tuddelidu!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Heilt eineg-det er vanskeleg henge ting på veggen!
Har tenkt å lage meg ein bildevegg i gangen når den blir ferdig-og då skal eg bruke tid på å finne rette plasseringa. Las om eit tips om å legge bilda på gulvet først, og lage bildeveggen der før du hengte den på veggen! Kanskje ein ide til deg og??

God helg☺

Klem M♥

Avdelingen sa...

Jeg er helt enig og synes også at bildeoppheng er vanskelige greier. Det tok et ord før bilde nummer en kom opp på veggen (og resten er fortsatt stuet inn i kottet hjemme hos oss...noen venter på nye rammer, mens noen venter og venter og sikkert aldri kommer frem fra glemselen i kottet igjen).

Drømme Hjemme sa...

Det er kjempe stilig med å henge opp mange bilder/rammer på en vegg. Jeg har tenkt til det men få kjelleren ferdig oppusset først.
Åssen har det gått med kjøkkenet ditt?
Ha en fin helg
Klem fra Linn

fryd&forandring sa...

Hei, jeg er bare innom igjen for å si ifra om awarden hos meg til deg!

Fortsatt god helg!

Tonje sa...

Jeg er så enig med deg! Har det samme problemet selv, så her i huset er det kun to og to bilder paralellt på veggen.

Men, nå ble jeg inspirert, hi hi...

Ønsker deg en god ny våruke.

klem Tonje

Anette Willemine sa...

Oppheng kan være vanskelig. Det er mange fallgruver å gå i. Tror alle må finne sin egen måte, etter hva som passer til interiøret ellers.

Ellers er jeg spent på å se bilder fra peisen ferdig pusset. Vi har en stor peis som forrige eiere murte opp. Den var gul og vi malte den straks hvit. Nå ønsker vi å pusse den helt glatt. Kan du fortelle meg hvordan dere gikk frem med arbeidet? Vask, grunning, primer? Og hva brukte dere for å mure/pusse?

Kjempeglad hvis du kan hjelpe oss!

Ønsker deg en deilig mandag!

Klem fra
Anette Willemine

Miss Mette sa...

Hei
Kjenner meg veldig godt igjen her… jeg lider også av den samme redselen – å lage alt for mange unødvendige spikerhull – og enn så lenge har det ikke kommet opp så mye på veggene her heller :o) Jeg må ”bo meg inn” i huset tror jeg – så kanskje etter hvert… Flotte inspirasjonsbilder du viser! Likte også veldig godt bilde fra Martha Stewart… Vil også kondolere - det er alltid trist når mennesker man er glad i går bort. Klem fra Mette

map79 sa...

Hei!
tusen takk for finfin premie! Fikk den i posten samme dag som vi reiste på påskeferie, så det gikk litt i glemmeboken. At en skal takke for gaver en får, mener jeg. For tingene er ikke glemt, de bor begge i min nyoppussete gang, og jeg er meget fornøyd. Tusen takk!

annikken sa...

Jeg kjenner meg igjen altså! Har hatt bilder liggende klare for oppheng i stua i mange, mange uker nå. Også blir man gjerne så fornøyd når man endelig får det opp, da;)

Flott med litt insirasjon fra de andre bildene, ihvertfall. Likte særlig den grønne veggen med alle de svarte rammene.

annikken sa...

Jeg kjenner meg igjen altså! Har hatt bilder liggende klare for oppheng i stua i mange, mange uker nå. Også blir man gjerne så fornøyd når man endelig får det opp, da;)

Flott med litt insirasjon fra de andre bildene, ihvertfall. Likte særlig den grønne veggen med alle de svarte rammene.

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...