tirsdag 16. mars 2010

Nytt prosjekt på gang – før og underveis bilder

Vi er igang igjen. Denne gangen er det biblioteket/tv-stua som skal på plass. Nytt gulv, nye gipsvegger, ny tapet, nye lister og litt maling i taket.

Slik så rommet ut tidligere:

DSCN4395

Vi har ikke gjort noe annet enn å sette inn noen få møbler, da vi hele tiden har visst at rommet skulle pusses opp.

DSCN4441

Her er det ribbet for alt untatt bokhyllen. Den skal IKKE opp igjen.

DSCN4443

Gulvet er helt forferdelig, veggen er malt i en grusom gulfarge, tapeten buler og listene er mildt sagt gått ut på dato. Med andre ord, her er det lite å spare på. Radiatoren skal selvfølgelig også vekk.

DSCN4450

Det eneste som er verdt å ta vare på er vel egentlig taket, rosetten og taklistene. I tillegg beholder vi glassdørene, men døren til gangen skal gjøres om fra dobbel til enkel, for å få plass til et ekstra garderobeskap.

DSCN4451

Før man kan bygge opp må man rive. Her var det lag på lag med tapet, og en gammel brannvegg kom også til syne. Her har det tydligvis vært vedovn tidligere.

DSCN4459 Slik ser rommet ut nå. Lekkert..hihi.. Gleder meg til vi får platet. Da kan jeg begynne med det jeg kan, nemlig sparkle og tapetsere. Jeg er et petimeter og passer bedre til finarbeid enn grovarbeid.

Trenger råd fra dere på en liten ting. Hva gjør vi med murveggen? Plate inn, beholde som den er eller murpusse? Vi har beholdt muren på kjøkkenet som den er og i stua har vi platet den inn. Tips mottas med takk!

Ha en fin dag!

Klem fra Siddismamma

7 kommentarer:

Inspirasjoner og Sånt sa...

Hei, Jeg synes alltid om mur. Gir ofte en fin brytning. Tror jeg ville beholdt, men du må jo se an om det passer med resten av rommet da.Om du klarer å få brukt det liksom, så det ikke bare blir for mye. Er det ikke deilig, å starte helt på "skrætsj" forresten??

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg er egentlig tilhenger av å beholde murvegger. Men siden denne ikke går hele veien opp til taket, tror jeg at jeg ville platet den inn og latt som om den aldri var der. Klart; det er jo også fint med brytning, men uansett.

Lykke til...

Klem MC♥

Tanja sa...

Så spennende!.. jeg ville helt klart beholdt muer som den er :) gleder meg til å se hvordan det blir

Miss Mette sa...

Så spennende! Jeg tror jeg ville ha beholdt muren, syns det er litt fint med det litt rustikke mot alt det andre :o) lykke til med valget...gleder meg til å se. Klem fra Mette

Fru Luna sa...

Wow, så spennende :) Elsker takrosetten <3
Hvitmalt mur er veldig fint...

Klem Linda

På landet sa...

Nydelig takrosett, blir gøy å se rommet ferdig.

Lykke til.

Vibeke / Mammas Hus sa...

Her var det litt å gjøre ja! :) Dere er flinke!

Jeg ville beholdt muren, fordi jeg likte fargen på den. :D

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...