mandag 9. november 2009

Sommerfugler i magen... 4 dager igjen...

Jeg har startet nedtellingen, for nå er det bare 4 dager igjen.

Vet ikke om jeg er helt klar for alt arbeidet, men helt klar blir man vel kanskje aldri??
Klar eller ikke, flytting blir det hvertfall. Må si jeg gleder meg til å komme inn i nytt hus. Har ikke begynt å pakke ned ting enda, men tror jeg skal begynne i morgen. Har en mistanke om at det går litt senere å flytte nå som vi har en liten baby, enn hva det gjorde sist vi byttet hus. Heldigvis har vi blitt lovet god hjelp av familien, så forhåpentligvis er det aller meste på plass før jul. Optimist?? Always ;-)

3 kommentarer:

HildeP. sa...

Høres SPENNENDE ut med flytting! Lykke til! Koselig og flott blogg du har!

Ha en fin kveld!

- Hilde

Dette er mitt liv; trebarnsmamma, datter og kone- som fortjener en prinsessekrone! sa...

ååå det er alltid så gøy å flytte! Masse nye rom å få starte på scratch med!! Lykke til, ta den tiden det tar og ikke stress, du blir ferdig en vakker dag ;)

Siddismamma sa...

Takk skal dere ha. Jeg har egentlig også alltid likt å flytte. Men nå blir dette femte bosted på 2,5 år (inkl London)... så akkurat denne gangen kjenner jeg at jeg er litt lei. Har fremdeles uånede esker både fra London og fra det siste huset vi hadde i Stavanger som står nede i boden og burde ha vært pakket opp etter sist flytting. I tillegg har vi en baby med på lasset denne gangen. Men det går seg nok til. Herlig med nytt hus blir det hvertfall.

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...