torsdag 12. november 2009

Pakke-i-esker-bursdag :)

Endelig i morgen skjer det. Da overtar vi nytt hus. I dag har jeg egentlig bursdag, men den går med til pakking. Det er utrolig hvor mye vi har klart å stappe inn i denne leiligheten i løpet av den korte tiden vi har bodd her. Tror muligens vi har for få esker. 


Jeg legger ut noen bilder av huset vi skal flytte til, i tilfelle noen ikke har fått det med seg ;-)


4 kommentarer:

Anette sa...

Gratulerer med dagen!! :)
Og for et nydelig hus dere har kjøpt!
Jeg bor også i et 100 år gammelt hus som vi har brukt det siste året på å pusse opp. Det har vært masse jobb, men virkelig verdt strevet og nå gleder jeg meg til snart å skulle pynte til jul.

Klem fra Anette

FlorasFrue sa...

Gratulerer med dagen som var! Lykke til med flyttingen, sikkert mye stress disse dagene, men huset ser helt nydelig ut så det blir nok veldig kjekt når ting begynner å komme på plass!
Klem fra Kjersti

Småbyliv sa...

Gratulerer med dagen på etterskudd!! Kjempeflott hus du flytter inn i - masse lykke til med prosjekt flytting :o))

God helg!

Marta / Livet på landet sa...

Gratulerer med oversått bursdag!
Håper flyttingen gikk som en lek:) Vet hvor mye stress det er.... Men så er det jo samtidig veldig gøy også da! Huset ser iallfall kjempeflott ut! Gleder meg til å se flere bilder etterhvert!

Jeg fikk visst aldri svart deg på en kommentar du la inn på bloggen min for ei god stund siden... Men dere er iallfall gjenkjent:) Desverre ikke av meg selv, men av min mann! Han vet hvem din mann er;) Gøy det da! Jeg har truffet din svoger noen ganger, men det begynner å bli noen år siden. Har noen felles bekjente:) Verden er ikke så stor! Plutselig treffes vi på den fæle ferja! Selv om jeg gjør alt for å unngå den!

Håper du har en fin lørdagskveld, og ikke stresser altfor mye med flyttinga:!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...